Om os

Vores mål er at give vores kunder adgang til en verden af vidunderlige Hot Sauces, BBQ Sauces og andre spændende og anderledes produkter fra hele verden, og vi er stolte af at vores sortiment ligger langt over standarden for de sauces, der typisk er på markedet.

Vi har en filosofi der hedder: If we don't like it, we won't sell it. Alle varer i vores shop er nøje udvalgte og prøvesmagt, inden vi giver dem vores godkendelse. På denne måde er vi sikre på, at vi kan stå inde for vores sortiment.

Alle vores sauces kommer fra leverandører, der sætter stor ære i at lave kvalitetsprodukter baseret på de fineste råvarer og det kan virkelig smages.

Vi har sauces for alle. Er du til den milde variant med masser af god smag; så har vi den. Er du til den sindssyge stærke sauce der blæser dig bagover; så har vi også den. Vi har et produkt der passer lige akkurat til dine smagsløg.

Så velkommen til en absolut vidunderlig verden af Hot Sauces! Vi håber I vil nyde vores sortiment lige så meget som vi selv gør.

 

Med venlig hilsen

Source4Sauce teamet